Egyetemi hallgatók, doktoranduszok, oktatók, kutatók tudományos pályájának támogatása tudománymetriai módszerekkel

Összegyűjtjük, feltöltjük, pontosítjuk, gondozzuk

Összegyűjtjük, feltöltjük, pontosítjuk, gondozzuk MTMT adatait.

Menedzsment

Elkészítjük és menedzseljük MTMT szerzői listáját.

Tudományos életpálya támogatása

Megtervezzük tudományos életpályáját és a megvalósítást operatív tanácsadással segítjük.

Egyéni publikációs stratégia

Kidolgozzuk az Ön egyénre szabott publikációs stratégiáját.

Tudományos szerzői profil

Elkészítjük az Ön kutatói, szerzői tudományos profilját.

Tudományos pályája elején áll?

Kezdő és céltudatos kutatók eredményes szakértői támogatása.

Doktori fokozat megszerzése előtt áll?

Teljesítse velünk könnyedén a doktori eljárás követelményeit!

Habilitációra készül?

Szakértői tanácsainkkal elérheti a habilitációt.
Eseti megbízás alapján a feladatra orientált szolgáltatás. Elsősorban az ösztöndíjra, kutatási támogatásra aspirálók, továbbá a publikációs és citációs nyilvántartásokat pontosan és szakszerűen regisztrálni szándékozók részére ajánljuk.
8 ezer Ft / óra
  • Rögzítjük az ügyfelünk által szolgáltatott publikációs és citációs adatokokat a hivatalos nyilvántartás követelményeinek megfelelően.
  • Ellenőrizzük, kiegészítjük, formailag rendezzük és rögzítjük az ügyfelünk által szolgáltatott publikációs és citációs adatokat a hivatalos nyilvántartás követelményeinek megfelelően.
  • Összegyűjtjük, ellenőrizzük kiegészítjük és formailag rendezzük az ügyfél publikációs és citációs adatait a hivatalos nyilvántartás követelményeinek megfelelően.
Ön hallgató, oktató, kutató, aki elakadt a tudományos szerzői profiljának összeállításában? Szeretné feljavítani a szerzői profilját előléptetéshez vagy pályázatokhoz? Keressen minket bizalommal és felépítjük a kutatói identitását, amely bemutatja a tudományos munkásságát és hatását.
8 000 Ft / óra
  • Ellenőrizzük, kiegészítjük és formailag rendezzük az ügyfél szerzői profilját az igényeknek, követelményeknek megfelelően.
Az ügyfél által meghatározott célhoz vezető tudományos tevékenység folyamatos menedzselése; célra orientált szolgáltatás. Elsősorban a DSc, PhD, a habilitációra és egyéb tudományos címek, rangok megszerzésére aspiráló ügyfelek számára ajánljuk. A szolgáltatás ez esetben több elemből tevődik össze és a kitűzött cél eléréséig esetenként több évig tartó, folyamatos mentorálást, konkrét segítségnyújtást jelent.
69 ezer Ft / hónap
  • Az első konzultáción áttekintjük ügyfelünk eddigi tudományos tevékenységét és definiáljuk a kitűzött célt. Várható időtartam: 120 perc (értéke: 30 ezer Ft)
  • Írásban rögzítjük az ügyfelünk által szolgáltatott adatok, továbbá a Tudománymetriai Szakértői Szolgáltatás által gyűjtött publikációs és citációs adatok alapján készített, adott pillanatra vonatkozó állapotfelmérés eredményeit. (értéke: 15 ezer Ft)
  • Értelmezzük ügyfelünk által kitűzött célok publikációs és citációs követelményeit, összehasonlítjuk a jelölt eddigi tudományos teljesítményével; értékeljük és elemezzük a lehetőségeket. (értéke: 20 ezer Ft)
  • Rögzítjük az adatok alapján levonható következtéseket és javaslatokat, definiáljuk a cél eléréséhez szükséges publikációs stratégiát és az ahhoz vezető taktikai lépéseket, valamint kijelöljük az időhatárokat. (értéke: 30 ezer Ft)
  • Szakmailag és tudományosan menedzseljük az elérendő célhoz vezető lépések folyamatát.
Népszerű