Csomag ajánlataink

Tudományos mérések, tudományos eredmények

Eseti megbízás alapján a feladatra orientált szolgáltatás. Elsősorban az ösztöndíjra, kutatási támogatásra aspirálók, továbbá a publikációs és citációs nyilvántartásokat pontosan és szakszerűen regisztrálni szándékozók részére ajánljuk.
8 ezer Ft / óra
 • Rögzítjük az ügyfelünk által szolgáltatott publikációs és citációs adatokokat a hivatalos nyilvántartás követelményeinek megfelelően.
 • Ellenőrizzük, kiegészítjük, formailag rendezzük és rögzítjük az ügyfelünk által szolgáltatott publikációs és citációs adatokat a hivatalos nyilvántartás követelményeinek megfelelően.
 • Összegyűjtjük, ellenőrizzük kiegészítjük és formailag rendezzük az ügyfél publikációs és citációs adatait a hivatalos nyilvántartás követelményeinek megfelelően.
Ön hallgató, oktató, kutató elakadt a tudományos szerzői profiljának összeállításában? Szeretné feljavítani a szerzői profilját előléptetéshez vagy pályázatokhoz? Keressen minket bizalommal és felépítjük a kutatói identitását, amely bemutatja a tudományos munkásságát és hatását.
8 000 Ft / óra
 • Ellenőrizzük, kiegészítjük és formailag rendezzük az ügyfél szerzői profilját az igényeknek, követelményeknek megfelelően.
Az ügyfél által meghatározott célhoz vezető tudományos tevékenység folyamatos menedzselése; célra orientált szolgáltatás. Elsősorban a DSc, PhD, a habilitációra és egyéb tudományos címek, rangok megszerzésére aspiráló ügyfelek számára ajánljuk. A szolgáltatás ez esetben több elemből tevődik össze és a kitűzött cél eléréséig esetenként több évig tartó, folyamatos mentorálást, konkrét segítségnyújtást jelent.
69 ezer Ft / hónap
 • Az első konzultáción áttekintjük ügyfelünk eddigi tudományos tevékenységét és definiáljuk a kitűzött célt. Várható időtartam: 120 perc (értéke: 30 ezer Ft)
 • Írásban rögzítjük az ügyfelünk által szolgáltatott adatok, továbbá a Tudománymetriai Szakértői Szolgáltatás által gyűjtött publikációs és citációs adatok alapján készített, adott pillanatra vonatkozó állapotfelmérés eredményeit. (értéke: 15 ezer Ft)
 • Értelmezzük ügyfelünk által kitűzött célok publikációs és citációs követelményeit, összehasonlítjuk a jelölt eddigi tudományos teljesítményével; értékeljük és elemezzük a lehetőségeket. (értéke: 20 ezer Ft)
 • Rögzítjük az adatok alapján levonható következtéseket és javaslatokat, definiáljuk a cél eléréséhez szükséges publikációs stratégiát és az ahhoz vezető taktikai lépéseket, valamint kijelöljük az időhatárokat. (értéke: 30 ezer Ft)
 • Szakmailag és tudományosan menedzseljük az elérendő célhoz vezető lépések folyamatát.
Népszerű
Tudományos kiadványok nemzetközi szintű minősítéséhez kapcsolódó tanácsadás.
350 ezer Ft / eset
 • eseti tanácsadás
Tudományos kiadványok nemzetközi szintű minősítésének menedzselése.
egyedi ajánlat
 • teljeskörű menedzsment
Intézmények, szervezetek szakmai, tudományos presztízsének emelése a tudománymetriai menedzsment eszköztárával.
egyedi ajánlat
 • az igények pontosítását követően egyedi árajánlatot adunk