Oktatók, kutatók számára összeállított ajánlataink

A koronavírus terjedésének akadályozása, valamint a személyes biztonságunk, egészségünk megőrzése érdekében szakértői konzultációs szolgáltatásaink átmenetileg csak telefonos és online érhetők el: Skype-on és Messengeren.

Starter

Eseti megbízás alapján a feladatra orientált szolgáltatás. Elsősorban az ösztöndíjra, kutatási támogatásra aspirálók, továbbá a publikációs és citációs nyilvántartásokat pontosan és szakszerűen regisztrálni szándékozók részére ajánljuk.
8 ezer Ft/óra +tételek rögzítése: 800 Ft/tétel
 • Rögzítjük az ügyfelünk által szolgáltatott publikációs és citációs adatokokat a hivatalos nyilvántartás követelményeinek megfelelően.
 • Ellenőrizzük, kiegészítjük, formailag rendezzük és rögzítjük az ügyfelünk által szolgáltatott publikációs és citációs adatokat a hivatalos nyilvántartás követelményeinek megfelelően.
 • Összegyűjtjük, ellenőrizzük kiegészítjük és formailag rendezzük az ügyfél publikációs és citációs adatait a hivatalos nyilvántartás követelményeinek megfelelően.

Step by step

Az ügyfél által meghatározott célhoz vezető tudományos tevékenység folyamatos menedzselése; célra orientált szolgáltatás. Elsősorban a DSc, PhD, a habilitációra és egyéb tudományos címek, rangok megszerzésére aspiráló ügyfelek számára ajánljuk. A szolgáltatás ez esetben több elemből tevődik össze és a kitűzött cél eléréséig esetenként több évig tartó, folyamatos mentorálást, konkrét segítségnyújtást jelent.
69 ezer Ft/hó
 • Az első konzultáción áttekintjük ügyfelünk eddigi tudományos tevékenységét és definiáljuk a kitűzött célt. Várható időtartam: 120 perc (értéke: 30 ezer Ft)
 • Írásban rögzítjük az ügyfelünk által szolgáltatott adatok, továbbá a Tudománymetriai Szakértői Szolgáltatás által gyűjtött publikációs és citációs adatok alapján készített, adott pillanatra vonatkozó állapotfelmérés eredményeit. (értéke: 15 ezer Ft)
 • Értelmezzük ügyfelünk által kitűzött célok publikációs és citációs követelményeit, összehasonlítjuk a jelölt eddigi tudományos teljesítményével; értékeljük és elemezzük a lehetőségeket. (értéke: 20 ezer Ft)
 • Rögzítjük az adatok alapján levonható következtéseket és javaslatokat, definiáljuk a cél eléréséhez szükséges publikációs stratégiát és az ahhoz vezető taktikai lépéseket, valamint kijelöljük az időhatárokat. (értéke: 30 ezer Ft)
 • Szakmailag és tudományosan menedzseljük az elérendő célhoz vezető lépések folyamatát.
legnépszerűbb!

Tudományos kiadványokhoz kapcsolódó ajánlataink

Kiadványmenedzsment I.

Tudományos kiadványok nemzetközi szintű minősítéséhez kapcsolódó tanácsadás
350 ezer Ft
 • eseti tanácsadás
Kiadványmenedzsment II.
Tudományos kiadványok nemzetközi szintű minősítésének menedzselése
egyedi ár
 • teljeskörú menedzsment

Tudományos intézményeknek, szervezeteknek szóló ajánlataink

Intézményi
Intézmények, szervezetek szakmai, tudományos presztízsének emelése a tudománymetriai menedzsment eszköztárával
egyedi ár
 • az igények pontosítását követően egyedi árajánlatot adunk